Något som definitivt kommer uppskattas på Mors Dag är att spendera tid med din kära mamma. Egentligen spelar det kanske inte så stor roll vad ni gör, om det så handlar om att bjuda på en lite lyxigare fika på hennes favoritfik, bjuda på en långlunch eller liknande. Vill du göra något lite utöver det vanliga kan du bjuda på en riktig upplevelsepresent. Om du inte har någon specifik idé själv finns det en hel del bra tips på upplevelsepresenter för mors dag här.

Det som är bra med att göra en upplevelse på, eller åtminstone ge den på, mors dag är att man istället för att ge bort något som kanske bara kommer ligga och skräpa hemma efteråt så får din mamma ett minne att ta med sig lång tid efteråt. Om ni testar på GoKart, gör en vinprovning eller varför inte slår på stort och hoppar fallskärm så är det något som alltid kommer finnas med och kan pratas om, och blir ert gemensamma minne för all tid framöver.

När du ska välja upplevelse så är det två olika typer av upplevelser du kan välja på, så att säga. Antingen köper du en upplevelse som du vet att hon vill ha och göra – något som är i hennes bekvämlighetszon. Eller, så utmanar du henne att testa sina gränser med något som ligger precis vid gränsen av hennes bekvämlighetszon. Om hon fixar det kommer det definitivt bli ett minne för livet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation