doftDet finns få saker som bidrar med så mycket guldkant och flärd till vardagen som en lyxig och god parfym. Att applicera doften på handleder och bakom öronen, och känna hur den sakta sprider sig och fördjupas, är en sinnlig upplevelse i klass med en spabehandling! Vet du att mamma skulle uppskatta en sprillans ny parfym, eller kanske ännu en flaska av den hon alltid använder, så har du prickat fullkomligt rätt.

Med hjälp av en titt i hennes badrumsskåp kan du dra slutsatser kring vad för slags doftnoter hon gillar: fruktigt och fräscht eller lite tyngre grejer? Med dessa ledtrådar i bakhuvudet kan du sedan botanisera i skönhetsdisken eller på webshoppar som Eleven eller Lyko – här lider du knappast brist på både klassiker och nykomlingar!

En lyxig doft i Mors dag-gåva behöver inte heller bara innebära en vanlig flaska parfym, utan kan ges bort i form av en doftbox med kompletterande body lotion och deodorant. Har du inte riktigt den budgeten kan du också köra på en lättare body spray – huvudsaken är att presenten doftar gott och införskaffas med kärlek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation