Mamma – tänk allt hon har gjort för oss genom livet. Hon har burit, fött och ammat oss. Bytt våra blöjor och tröstat oss så fort vi varit ledsna. Hon har läst sagor, nattat, badat, borstat tänder, lagat middag, köpt kläder, packat skolväskor, gått på föräldramöten… Listan kan göras oändligt lång. Vi vet ju alla att vår mamma förtjänar det allra bästa, och just därför kan det vara svårt att komma på en present som håller måttet. Men nu behöver du inte leta längre – här är skönhetsverktygens skönhetsverktyg, en hårstylingens Rolls Royce! Ge din mamma en Dyson Airwrap i mors dag-present, och hon kommer att tacka dig under lång tid framöver. Det här är nämligen en topplistad varmluftsborste som hjälper din mamma att slippa dåliga hårdagar framöver. 

Dyson Airwrap Complete hårstyler torkar och stylar håret snabbt och effektivt, och är utrustad med en rad specialfunktioner som ger ett professionellt resultat med lyxig salongskänsla. Stylern kommer med sex olika tillbehör för att uppnå olika resultat, bland annat en förstyler för skonsam behandling av håret och en rund volymborste för fantastisk volym. Luften som borsten blåser ut har en låg temperatur men lyckas ändå vara effektiv, vilket gör att något värmeskydd knappt behövs. Den färdiga frisyren blir ändå hållbar med en fin glans – precis vad vi alla längtar efter. 

En Dyson Airwrap Complete hårstyler kostar några kronor, men är väl värd sitt pris med tanke på hur många frisörbesök den kommer att bespara mamma. Och tänk på att hon om någon är värd lite flärd och guldkant i sin vardag – hon har ju gett oss livet! Ge mamma en varm kram och denna fina present på nästa mors dag, och vi lovar att hon kommer att tycka att varenda sömnlös vaknatt under småbarnsåren plötsligt är som bortraderad ur minnet. Grattis mamma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation