dyson

Mamma – tänk allt hon har gjort för oss genom livet. Hon har burit, fött och ammat oss. Bytt våra blöjor och tröstat oss så fort vi varit ledsna. Hon har läst sagor, nattat, badat, borstat tänder, lagat middag, köpt kläder, packat skolväskor, gått på föräldramöten… Listan kan göras oändligt lång. Vi vet ju alla att vår mamma förtjänar det allra bästa, och just därför kan det vara svårt att komma på en present som håller måttet. Men nu behöver du inte leta längre – här är skönhetsverktygens skönhetsverktyg, en hårstylingens Rolls Royce! Ge din mamma en Dyson Airwrap i mors dag-present, och hon kommer att tacka dig under lång tid framöver. Det här är nämligen en topplistad varmluftsborste som hjälper din mamma att slippa dåliga hårdagar framöver. 

Dyson Airwrap Complete hårstyler torkar och stylar håret snabbt och effektivt, och är utrustad med en rad specialfunktioner som ger ett professionellt resultat med lyxig salongskänsla. Stylern kommer med sex olika tillbehör för att uppnå olika resultat, bland annat en förstyler för skonsam behandling av håret och en rund volymborste för fantastisk volym. Luften som borsten blåser ut har en låg temperatur men lyckas ändå vara effektiv, vilket gör att något värmeskydd knappt behövs. Den färdiga frisyren blir ändå hållbar med en fin glans – precis vad vi alla längtar efter. 

En Dyson Airwrap Complete hårstyler kostar några kronor, men är väl värd sitt pris med tanke på hur många frisörbesök den kommer att bespara mamma. Och tänk på att hon om någon är värd lite flärd och guldkant i sin vardag – hon har ju gett oss livet! Ge mamma en varm kram och denna fina present på nästa mors dag, och vi lovar att hon kommer att tycka att varenda sömnlös vaknatt under småbarnsåren plötsligt är som bortraderad ur minnet. Grattis mamma!

doftDet finns få saker som bidrar med så mycket guldkant och flärd till vardagen som en lyxig och god parfym. Att applicera doften på handleder och bakom öronen, och känna hur den sakta sprider sig och fördjupas, är en sinnlig upplevelse i klass med en spabehandling! Vet du att mamma skulle uppskatta en sprillans ny parfym, eller kanske ännu en flaska av den hon alltid använder, så har du prickat fullkomligt rätt.

Med hjälp av en titt i hennes badrumsskåp kan du dra slutsatser kring vad för slags doftnoter hon gillar: fruktigt och fräscht eller lite tyngre grejer? Med dessa ledtrådar i bakhuvudet kan du sedan botanisera i skönhetsdisken eller på webshoppar som Eleven eller Lyko – här lider du knappast brist på både klassiker och nykomlingar!

En lyxig doft i Mors dag-gåva behöver inte heller bara innebära en vanlig flaska parfym, utan kan ges bort i form av en doftbox med kompletterande body lotion och deodorant. Har du inte riktigt den budgeten kan du också köra på en lättare body spray – huvudsaken är att presenten doftar gott och införskaffas med kärlek!

highlighterVi vet – i dina ögon har din mamma som en aura av ljus omkring sig, oberoende av tid på året och hennes ålder. Att ”allt klär en skönhet” har aldrig varit mer sant än när det gäller just din mor. Samtidigt är makeup och skönhet ett vanligt förekommande intresse inom denna målgrupp, så en lyxig sminkdosa blir ofta en väldigt uppskattad gåva!

Att sminka sig fyller ju dessutom funktionen att man känner sig fin och bra, inifrån och ut. Denna härliga highlighter från Collistar kommer i puderformat, något som många faktiskt föredrar framför kletiga stift. I en fin dosa med guldbelagt lock ligger ett skimrande puder som minner om pärlemor. Pudret är lätt i konsistensen och behöver bara en borste eller en puderpuff för applicering, vilket gör det hela till en smidig procedur.

En highlighter är en produkt som inte är lika självklar i sminkväskan som mascaran eller rouget, men som likafullt borde användas oftare eftersom det ger en så märkbar skillnad. Några stråk över kindbenens högsta punkt, på ögonlocken eller i urringningen ”lyfter” hyn och gör att den ser strålande ut. Precis som den strålande person som huden tillhör.

Köp den här: Eleven.se

Pris: 290 kr